Vier het vak mee tijdens de Dutch Wedding Awards 2016/2017!

Dinsdag 14 februari 2017 is dé dag! De dag waarop de vijfde editie van de Dutch Wedding Awards 2016/2017 worden uitgereikt tijdens een feestelijke gala avond in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Het belooft een fantastische uitreiking te worden in deze gloednieuwe evenementenlocatie, met boordevol entertainment en show!

Naast dat op deze avond het verlossende woord valt voor alle genomineerden, is de Dutch Wedding Awards het grootste netwerkevent van de trouwbranche. Bent u benieuwd wie er dit jaar met een award naar huis gaan? Kom dan naar de uitreiking, vier het vak mee en beleef samen met uw branchegenoten een gezellige en onvergetelijke avond. Deze vijfde editie van dé vakprijs voor trouwspecialisten wilt u niet missen!

Een tipje van de sluier…
De gala uitreiking op 14 februari belooft een fantastische avond te worden vol entertainment en show, verzorgd door partners Hans Heesterbeek en Artist & Planning. Samen met de organisatie willen zij u graag verrassen deze avond, maar een klein tipje van de sluier kan alvast gegeven worden… In een jazzy club sfeer is de bekende zangeres en musicalactrice Mariska van Kolck de leading lady van de show. Verder zullen o.a. Opera Familia, Saxofonist Tomas Delfgaauw, DJ Randy en The new Gospel Sensation optreden, en presenteren trouwambtenaren Pauline Suidgeest en Rens Merkelbach de avond.

Wilt u graag aanwezig zijn tijdens deze uitreiking op 14 februari in de Midden Nederland Hallen? Koop dan nu uw entreetickets voor de avond via www.dutchweddingawards.nl. Meer informatie over de ticketverkoop en het programma is tevens te lezen op de site. NTBO leden ontvangen 10% korting!

Geef een antwoord