Verslag TrouwBrancheBorrel Kasteel Groot Buggenum

Woensdag 18 oktober jl heeft de TBB voor de regio Limburg plaatsgevonden.
We worden allerhartelijkst verwelkomt door Jolanda Frings en haar team op het betoverende landgoed met het schattige witte kasteel; Kasteel Groot Buggenum.

Het kasteel is een echt kasteeltje, maar vergis je niet! Grote namen uit de geschiedenis zijn hier al verbleven en nóg steeds is het een geliefde plek voor het Koningshuis én de regering om het kasteel te bezoeken bij geheime en belangrijke afspraken en vergaderingen.

De groep vanavond is een mooie afspiegeling van alle onderdelen uit de TrouwBranche met veel nieuwe gezichten; vooral ZZP’ers werkzaam in de trouwbranche en velen van hen wonen voor het eerst een netwerk avond bij. Uiteraard ook een aantal leden die de kans niet onbenut laten om deze prachtlocatie te bezoeken. Wij zijn blij even bij te kunnen praten met elkaar.

Het plenaire onderdeel van de avond is, naast de rondleiding, ook hier een korte uitleg over het Broodfonds en hoe men zich kan opgeven.
We zijn blij te kunnen melden dat we inmiddels genoeg aanmeldingen hebben om het eerste Broodfonds te starten. Hou deze website in de gaten voor meer informatie.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Duo Francine & Romain; zij zingt en hij speelt en samen brengen ze de mooiste nummers ten gehore die passen bij de avond en de omgeving.
De hapjes zijn overheerlijk, zien er geweldig uit en worden met trots gepresenteerd door eigenaar Paul Silvertand van Catering Silverlicious.

De Limburgse gastvrijheid is duidelijk aanwezig en wij waanden ons, heel even, als trotse kasteeleigenaren op een prachtig landgoed.

Onze volgende borrel vindt plaats in Rotterdam op de verrassende locatie Brasserie Schielandshuis.

Graag willen wij alle leveranciers bedanken voor hun gastvrijheid en voor hun bijdrage aan deze geslaagde avond. Bekijk hieronder de foto’s.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6481362528190387601?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

 

2 Reacties
  1. Wat een sprookjesachtige locatie, kasteel Groot Buggenum! Wij hebben de avond als ontspannen, informeel en toch zakelijk ervaren. Precies de goede balans. Zalige hapjes die er niet alleen mooi uitzagen maar ook echt lekker waren. Fijn ook trouwens dat er vegetarische hapjes tussen zaten. :-) We hebben vele interessante gesprekken gevoerd met geïnteresseerde vakmensen in de trouwbranche. Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

    • Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Graag tot een volgende borrel!

Geef een reactie