Verslag TrouwBrancheBorrel Brasserie Schielandshuis

Afgelopen maandag vond de TBB van Zuid Holland plaats bij Brasserie Schielandshuis in Rotterdam.

Op uitnodiging van MaGuise Catering togen we naar de enige stad met een heuse skyline in Nederland; Rotterdam!
MaGuise Catering heeft meerdere locatie pareltjes in Rotterdam en recentelijk hebben ze Brasserie Schielandshuis overgenomen.
Uiteraard wilden ze graag hun nieuwste aanwinst aan de TrouwBranche tonen.
Desiree de Groot vertelde in het kort wat over de achtergrond van MaGuise en welke locaties ze nog meer hebben.

De rondleiding bestond uit twee delen. Vanzelfsprekend een korte geschiedenis over het pand zelf en het tonen van de klassieke zalen, met daarbij uiteraard de informatie met betrekking tot de mogelijkheden.
Het tweede gedeelte bestond uit een korte, maar zeer boeiende geschiedenis les over Rotterdam, de belangrijkste historische feiten en de plannen voor de toekomst. Het verhaal werd goed verteld door de Rotterdam Tourist Office en we werden verrast door de geweldig gedetailleerde maquette in de kelder van het Informatie centrum.

Na de rondleiding hield Michèle van den Bouwhuisen nog een korte presentatie over haar boek ‘Trouwen doe je zo’ die as vrijdag wordt gelanceerd. Het boek is geschreven voor bruidsparen en in ieder hoofdstuk haalt Michèle vooral naar voren dat je professionele leveranciers in moet schakelen en geen familieleden of vrienden als dat mogelijk is. Wellicht een leuk cadeau om aan reeds geboekte bruidsparen te geven? 

Nu het officiële gedeelte voorbij was, was het tijd voor de borrel. Drankjes en hapjes waren meer dan uitstekend en iedereen had genoeg te eten en te drinken, terwijl de muziek werd verzorgd door MEB Rotterdam. Visitekaartjes gingen over en weer en men maakte goed gebruik van de nieuwe of reeds bekende contacten. Wederom een zeer geslaagde netwerk avond die fantastisch tot stand is gekomen met behulp van bovenstaande leveranciers. Dank!

De volgende borrel vind plaats in Amsterdam bij het verwonderende Andaz Prinsengracht Hotel

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6488397807251283137?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Geef een reactie