Verslag TrouwBrancheBorrel Andaz Amsterdam Prinsengracht

Wat een schitterende locatie bezochten we afgelopen maandag; het Andaz Amsterdam Prinsengracht.

Na een gezamenlijke rondleiding door het hele hotel en alle evenementen mogelijkheden besproken te hebben, werden we voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. DJ Miss Brown zorgde voor een gezellige sfeer en de kerstboom paste perfect in het het winterse plaatje.

Andaz Amsterdam Prinsengracht heeft een bijzondere historie en door de afwijkende aankleding van Marcel Wanders en de architectonische hoogstandjes was het echt een feest om alles te zien te krijgen; van de fictieve boekenkast met de namen van de medewerkers in de lift tot de grandeur van de presidentiële suite waar je in kon verdwalen. Dank Andaz voor de gastvrijheid en de goede zorgen!

Deze borrel was tevens de allerlaatste borrel van de NTBO. De NTBO stopt per 1-1-2018 en zal verder gaan onder een andere naam en een andere vorm. Meer informatie hierover zal zo snel mogelijk volgen.

De volgende borrel kondig ik nog wel graag aan, deze zal plaatsvinden bij Fletcher Hotel de Wipselberg in Overijssel. Graag tot dan!

Credits fotograaf Denis Mutlu

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6512522709683465905?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Geef een reactie