verslag Netwerk Evenement Slot  Moermond

Het allereerste netwerk evenement in Zeeland! Eerst gepland op 14 februari, maar daaruit bleek dat Valentijnsdag toch in grote getale wordt gevierd in Nederland. De tweede datum was een betere keuze en de opkomst was erg goed. Veel nieuwe gezichten en gedurende de avond ook veel mooie inzichten.

We worden welkom geheten op een extreem koude avond, maar binnen is het gezellig en hebben we bubbels. Nadat iedereen voorzien is van een drankje heet Liz van de Lande iedereen van harte welkom, Slot Moermond en Fletcher Trouwen worden uitvoerig bedankt voor hun bijdragen en enthousiasme.
In het kort wordt er even aangestipt wat Weddings & Business doet en wanneer en waar de volgende netwerk evenementen plaats zullen vinden. Verder is er een nieuw lid aanwezig en ook zij; Het Taartgeheim, worden even in het zonnetje gezet.

Vervolgens vertelt Esther Schreuder, Sales Slot Moermond, in het kort over het kasteel en de mogelijkheden. Meer informatie zal gegeven worden bij de rondleiding.
We gaan direct door naar de korte presentatie over de invoering van de AVG wet per 25 mei 2018. De belangrijkste punten worden aangehaald en er wordt gewezen op aandachtspunten en mogelijkheden. Velen schrikken toch wel van de impact en het werk dat erbij komt kijken en besluiten dat ze hier met spoed toch wel actie in moeten ondernemen. Een goede zaak en Weddings & Business zal de aanwezigen voorzien van alle informatie.

Tussendoor krijgen we de lekkerste hapjes en drankjes voorgeschoteld en vol goede moed beginnen we aan de “klim” naar boven in het kasteel. Vele wenteltrapjes later zijn we onder de indruk; van de historie en van het feit dat bruidsparen het hele kasteel tot hun beschikking hebben op hun trouwdag. Het is jammer dat er niet langer gebruikt gemaakt kan worden van de Bruidssuite bovenin het slot, maar de aanblik van het ridder harnas in twee delen is voor nu een leuke afleiding.

Waar de avond had moeten eindigen om 20.00h blijkt iedereen toch erg veel met elkaar te willen delen en uiteindelijk lopen de laatsten, gewapend met een Fletcher Goodie bag, de koude nacht in om te beginnen aan de (soms) wat verre route naar huis.
Dank Slot Moermond voor jullie uitnodiging en gastvrijheid. Graag tot snel op een volgend netwerk evenement.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6536105747935131137?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ][pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6536105747935131137?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Geef een antwoord