Verslag  Netwerk Evenement More-Itz

Itz More! Is de zeer geliefde kreet van deze locatie en dat klopt aardig. Van de locatie, tot de aankleding tot het uitzicht, de service en de hapjes. It is more!

Geopend in 2016, dit Zwitserse chalet midden in de jachthaven van Drimmelen en sindsdien alleen maar gegroeid. Letterlijk want in 2017 is de tweede verdieping erop geplaatst. En vooral deze plek leent zich uitstekend voor bruiloften goede feesten.
Je hebt er de ruimte, je hebt het beste uitzicht, je kan lawaai maken en je stoort er niemand. Nou ja… bijna niemand.

Op woensdag 11 juli worden we allerhartelijkst ontvangen door Quinten en zijn collega’s. Wie gehaald moet worden op het parkeerterrein kon meerijden met het golfkarretje en wie wil wandelen doet hier ongeveer 5 minuten over. Bij binnenkomst krijgt iedereen een drankje naar keuze en een half uur later kunnen we het evenement officieel starten met het welkomstwoord door Liz van de Lande die de locatie bedankt voor de uitnodiging en de gastvrijheid. Hierna kondigt zij de volgende netwerk evenementen aan en geeft zij het woord aan Elsa Schaddelee, onze spreekster van vandaag met als onderwerp “Durf jij buiten de ‘gebaande’ paden te denken? Uit je comfort zone te stappen en te gaan voor het resultaat dat – in welke business dan ook – het meeste impact maakt?” Het blijkt een zeer interessante les voor velen; eens zien wat we de komende tijd gaan toepassen in onze onderneming.

Na deze leerzame lezing krijgen we een rondleiding van Mireille; de event planner van de locatie. Van haar horen we de mogelijkheden, de aantallen en de prijzen. Yup Itz More in mogelijkheden op deze locatie. Leuk detail is het ministrandje wat bij deze plek hoort. Super cute en een mini Ibiza gevoel.
Hierna snel ons “eigen” terras op voor bubbels en lekkers en uiteraard netwerken; want daar kwamen we óók voor!

Een bijzondere plek; More-Itz. Tal van mogelijkheden, weliswaar met een klein prijskaartje, maar je zit dan ook op een plek vraagt om specifieke bruidsparen die excellent eten willen op een bijzondere plek. Mocht je er een keer in de buurt zijn? Ga dan zeker eens kijken want je moet hem toch echt wel gezien hebben dit chalet op Nederlandse bodem.

Dank voor de uitnodiging en de gastvrijheid van More-Itz en dank aan Elsa voor de ontzettend leerzame lezing.
We zien iedereen graag weer bij het volgende netwerk evenement bij KaapFlevo op 13 augustus as. Een compleet andere setting en we gaan van luxe naar actief. Wie heeft er zin in Beach Volleybal?

2 Reacties
  1. Oef, lijkt idd een prachtige plek. Ben nog lang niet ready voor een huwelijk, maar wil ik graag meemaken. De plek komt ook zo Ibiza-achtig over.
    Ik ben wel benieuwd hoelang van tevoren je zal moeten reserveren.

    • Hi Rieke, zoals bij de meeste locaties in Nederland is een jaar van tevoren wel aan te raden, maar misschien heeft More-Itz een minder drukke trouw agenda. Je kan ze altijd bellen!

Geef een antwoord