Verslag Netwerk Evenement Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

“Verrassend” is het veel gehoorde woord.
En “ik dacht echt dat ik verkeerd reed” de meest gehoorde zin.
Persoonlijk hou ik ervan; van dit soort verrassende en anders dan anders trouwlocaties. Die dragen namelijk nog eens extra bij aan de algehele sfeer op je evenement en daardoor blijft het vaak nóg beter hangen…
“Weet je nog dat feest daar en daar?”
“Oh jaaaa dat was zo geweldig!”

Nu hadden we geen feest, maar wel een warm welkom. We werden ontvangen in de Heerenkamer en voorzien van een drankje luisterden we naar het verhaal van Peter Duivenvoorde. Hoe zijn ouders ooit de stukken grond hadden opgekocht en hoe het als familie bedrijf evolueerde tot de geweldige plek die het nu is. Over de prijzen die al in de wacht zijn gesleept van beste vergaderlocatie van het jaar tot de 2de prijs van de beste golfbaan van het jaar.. nu nog de beste trouwlocatie van het jaar!
Peter kan mooi vertellen en gaf veel informatie over het Landgoed en de mogelijkheden. Hierna waren kort de aanwezigen leveranciers aan het woord. Dit laatste bleek erg handig bij het netwerken later in de middag, want zo wisten we eigenlijk al wie wie was en wat die persoon deed.

Door naar de rondleiding over het landgoed. Het Koetshuis konden we helaas niet in vanwege; je raadt het niet… jawel; een bruiloft! Gelukkig is er op het internet veel beeldmateriaal te vinden. Tijdens deze rondleiding volgde nog meer weetjes van Peter over de historie en de bouw van het pand en dat de Huyskamer vroeger ook écht de familie huiskamer was.
Hierna goed geborreld met heerlijke hapjes en uiteraard genetwerkt.

Voor de files weer naar huis en echt het gevoel een zeer nuttige en interessante werkmiddag gehad. Ik vind het wel wat; die middag netwerk evenementen. Op naar de volgende bij More-Itz in Brabant.

Geef een antwoord