Verslag Netwerk Evenement KaapFlevo

“Kunnen de netwerk evenementen niet wat actiever?” vroeg 1 van de leden mij vorig jaar? Wie vraagt; die krijgt! ( niet altijd natuurlijk, maar nu leende de locatie zich er perfect voor ) En zo was er een heus Beach Volleybal Netwerk Evenement.
Vanwege het weer toch wel iets meer netwerken dan Beach Voleyballen, maar zie daar; het actieve half uurtje.

Wat de uiteindelijke score is geworden dat zullen we maar niet delen, want ik zat in het verliezende team ;-)

De locatie is echter super leuk! Midden in het land, behoorlijk ver van de “echte” zee en toch… waan je je op het strand. Met een behoorlijk ver uitzicht over Wolderwijd, één van de Veluwerandmeren. De locatie doet denken aan een echte strandtent; lage bebouwing, hoge ramen,  veel gebruik van hout en een relaxte sfeer. De ruimte is in 2-en te delen en eigenlijk is alles mogelijk; alleen trouwen, alleen feesten, alleen dineren of een combi van bovenstaande.

Dit netwerk evenement vindt plaats tijdens lunchtijd en dus ontvangen wij heerlijke lunch hapjes en fijne alcoholvrije dranken. En als toetje tóch nog een schaal bitterballen voordat we gaan volleyballen. Alles om kracht op te doen natuurlijk.

We zijn zeer blij met de uitnodiging KaapFlevo! Het brengt ons weer eens op een andere locatie dan een kasteel of een landgoed en ook locaties à la KaapFlevo hebben absoluut hun charmes, zelfs als de regen op het dak tikt.

Geef een antwoord