GESCHIEDENIS

Voordat Weddings & Business een feit werd, stond het eerder bij iedereen bekend als de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie). Dit was een stichting, opgericht op 6 januari 2010. De organisatie achter de stichting NTBO bestond uit een bestuur, adviseurs, ambassadeurs en vrijwilligers.

Geïnspireerd door diverse netwerkborrels in de evenementenbranche, ontstond bij Brenda Leusink het idee om netwerkborrels voor de trouwbranche te gaan organiseren. Na diverse succesvolle edities, kwam in 2009 steeds meer de vraag van ondernemers naar een professionaliseringsslag. Daaruit is de oprichting van de NTBO voortgekomen en op 12 april 2010, tijdens een groot event in de Westergasfabriek in Amsterdam, gelanceerd.

Op 24 oktober 2012 is het stokje officieel overgedragen aan Daniëlle Lemmers, die vanaf de oprichting van de NTBO altijd al als vrijwilliger betrokken was. Samen met een aantal professionals uit de branche, vormden zij het bestuur tot aan 1 januari 2018.

Doordat de NTBO het laatste jaar nogal eens de opmerking kreeg dat de term, branche organisatie een stoffig imago had, is er besloten om een nieuwe weg in te slaan.
Tijdens een meeting met 10 ondernemers uit de branche, die samen de denktank van de NTBO vormden, ontstond het idee om ipv een branche organisatie, een hippe businessclub te worden.

Vanaf 1 januari 2018 is Liz van de Lande, die al 3 jaar werkzaam was bij de NTBO, degene die een doorstart maakt onder de naam: Weddings & Business
Samen met diverse ondernemers uit de branche, zet zij zich in voor netwerkenbijeenkomsten, informatievoorziening, samenwerkingen en het professionaliseren in deze mooie branche.

WEDDINGS & BUSINESS

DENKTEAM

SPECIALISTEN

Disclaimer:
De afbeeldingen op de website www.weddingsandbusiness.nl zijn gemaakt door de volgende fotografen:
Blik en Bloos Fotografie
Erwin Beckers Fotografie
La Luz Fotografie

 

De netwerk evenementen zijn tevens geplaatst op Zakelijk  Groeien