Lezing over Social Selling tijdens borrel Amsterdam

Maandag 12 december 2016 organiseren we een TrouwBrancheBorrel bij het compleet vernieuwde NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam. In het prachtige Sint Olofskapel hebben we een interessante avond voor u samengesteld. We starten met een inspirerende lezing: Verhoog uw verkoopresultaten via Social Selling. Hierna volgt een walking diner en kunt u volop netwerken met branchegenoten.

Lezing: Verhoog uw verkoopresultaten via Social Selling
We starten de TrouwBrancheBorrel met een interessante lezing van Social Selling expert, Massimo Gagliotti. Ontdek in zijn lezing hoe u snel en effectief via Social Selling Strategie, leads en klanten kunt creëren voor uw bedrijf.

Massimo Gagliotti is Social Selling expert, eigenaar van EenSuccesvolBedrijf.nl en ontwerper van de “Social Selling Roadmap”. Hij helpt ondernemers, marketingmanagers en professionals om via Social Media uw verkoopresultaten te verhogen. De “Roadmap” geeft u de strategie van morgen om op een eenvoudige manier een autoriteit te worden voor uw doelgroep, zodat u meer leads en klanten voor u kunt winnen. Download snel de Social Selling Roadmap op: www.socialsellingstrategie.nl.

Walking diner
Na deze interessante lezing krijgen we een rondleiding door het vernieuwde NH Collection Barbizon Palace en vertelt het team meer over de mogelijkheden van deze trouwlocatie. De koks verzorgen een smakelijke walking diner en u heeft de mogelijkheid om volop te netwerken met branchegenoten.

Programma
17.00 uur            Ontvangst
18.00 uur            Lezing: Verhoog uw verkoopresultaten via Social Selling
19.00 uur            Rondleiding en netwerken
21.00 uur            Einde

Entree
Gratis voor partners en leden van de NTBO (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 25,- p.p. (excl. BTW) voor niet-leden (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 45,- p.p. (excl. BTW) voor mediabedrijven en bruggenbouwers zonder samenwerking met de NTBO (max. 2 pers. per bedrijf)

Let op: De avond is toegankelijk voor 120 gasten, vol=vol! De lezing zal stipt 18.00 uur starten, dus graag op tijd aanwezig zijn.

U kunt zich t/m 8 december aanmelden voor deze borrel. We zien u graag maandag 12 december in Amsterdam!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Geef een reactie