Weddings & Business is de overkoepelende naam voor Het Keurmerk Trouwen en Bruiloftervaring. Aangesloten bedrijven in de trouwbranche stijgen boven de rest uit in kwaliteit en professionaliteit.

Weddings & Business beheert de onafhankelijke review site Bruiloftervaring. Leden van Weddings & Business krijgen een vermelding op deze website waarbij zij referenties kunnen verzamelen van bruidsparen en leveranciers. Leveranciers kunnen blogs schrijven en tips & tricks delen met bruidsparen.

Via Bruiloftervaring kunnen bedrijven de screening aanvragen voor Het Keurmerk Trouwen. Dit keurmerk staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben Het Keurmerk Trouwen verdiend omdat zij met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau en juriste.

Elk bedrijf werkzaam in de trouwbranche kan zich aansluiten als lid bij Weddings & Business. Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.