Kom ook naar de Dutch Wedding Awards uitreiking in de Midden Nederland Hallen!

Dinsdag 14 februari 2017 is dé dag! De dag waarop de Dutch Wedding Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijke gala avond in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Het belooft een fantastische uitreiking te worden in deze gloednieuwe evenementenlocatie, met boordevol entertainment en show!

We zijn erg trots en blij dat de uitreiking in de allernieuwste evenementenlocatie van Nederland gaat plaatsvinden. De Midden Nederland Hallen is een prachtige en duurzame locatie dat aansluit bij het concept van onze lustrum editie. Samen met onze partners Hans Heesterbeek en Artist & Planning laten we u als trouwprofessional graag verrassen deze avond.

Grootste netwerkevent
Naast dat op deze avond het verlossende woord valt voor alle genomineerden, is de Dutch Wedding Awards het grootste netwerkevent van de trouwbranche. Beleef samen met uw branchegenoten een gezellige en onvergetelijke avond. Deze vijfde editie van dé vakprijs voor trouwspecialisten wilt u niet missen!

Ticketverkoop
Wilt u graag aanwezig zijn op 14 februari? Koop dan nu uw entreeticket voor deze avond. Kosten zijn € 45,- per kaart, excl. BTW. NTBO-leden ontvangen 10% korting. De dresscode van de avond is gala!

Koop hier uw entreeticket »

Geef een antwoord