Weddings & Business was voorheen De Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Zij waren ook hét informatiecentrum voor jullie als bruidspaar. Helaas bestaat de NTBO niet meer, maar jullie kunnen altijd contact opnemen als je een vraag hebt, wellicht kunnen wij assisteren of doorverwijzen.

Keurmerk Trouwen

Jullie willen natuurlijk dat alles goed geregeld is op jullie huwelijksdag. Het Keurmerk Trouwen is er om jullie hierbij te helpen!
Betrouwbaar en professioneel; dat zijn de bedrijven die het Keurmerk Trouwen dragen. Met de inzet van deze leveranciers kunnen jullie als bruidspaar een mooie huwelijksdag verwachten. Dit keurmerk wordt uitgegeven door Bruiloftervaring. Wat het Keurmerk Trouwen precies inhoudt en waarop de bedrijven zijn getoetst, kan je hier lezen.

Onafhankelijke reviewsite Bruiloft Ervaring

Bruiloftervaring.nl is dé onafhankelijke reviewsite waar je alles vindt voor het organiseren van jullie trouwdag. Lees de ervaringen van andere bruidsparen en ontdek hiermee de beste en leukste leveranciers voor jullie dag! Ook geven we veel praktische informatie, kan je gebruik maken van een handige online checklist en krijg je de beste tips & tricks van de trouwprofessionals. Alle leveranciers die het Keurmerk Trouwen mogen dragen, vind je tevens op Bruiloft Ervaring.
Neem dus een kijkje op www.bruiloftervaring.nl!

Hulp bij een klacht

Hebben jullie een klacht over een bedrijf, aangesloten bij Weddings & Business? Wij treden op als mediator voor het oplossen van een klacht of conflict. Samen zorgen wij voor een juiste oplossing, omdat wij niets liever willen dan dat jullie kunnen blijven genieten van, of terugkijken op, een onvergetelijke huwelijksdag. Willen jullie graag een klacht indienen of een probleem bij ons voorleggen, neem dan contact op met Weddings & Business via info@weddingsandbusiness.nl of telefoonnummer 06 – 506 88 752.