Een geslaagde en informele borrel bij Landgoed Overcinge

Onlangs waren we in het prachtige Drenthe, te gast bij Landgoed Overcinge voor een TrouwBrancheBorrel. Met een kleine, informele groep maakten we kennis met de veelzijdige mogelijkheden van het landgoed en het bijzondere teamwork met de vaste leveranciers.

Na een welkomstdrankje in de Tuinkamer, namen we plaats in de Trouwzaal van Landgoed Overcinge. Hier stelden alle aanwezigen zich even kort voor, waardoor al snel een informele en gezellige sfeer ontstond. Voorzitter Daniëlle vertelde meer over de NTBO, waarna zij het woord gaf aan Bianca Hijman, eigenaar van het landgoed.

Het hart van Overcinge
Zo’n 250 jaar geleden is het landgoed gebouwd en hebben er meerdere adellijke families gewoond. Hierna werd het pand tientallen jaren gebruikt door de Volkshogeschool. Zo hebben veel mensen uit de omgeving hier cursussen gevolgd en is het een bekende naam voor de regio. Vervolgens kwam het landgoed is particuliere handen en is Bianca sinds 2002 mede-eigenaar en vanaf 2013 volledig eigenaar van Landgoed Overcinge. “Na een aantal grondige veranderingen in het pand, heb ik samen met mijn team het hart van Overcinge weer laten kloppen. Maatwerk en gastvrijheid staan bij ons centraal, met de bijbehorende bubbels en bruis!”

Hierna werd de groep rondgeleid door de verschillende zalen en kamers van Overcinge en werden we verrast met de vele overnachtingsmogelijkheden op het landgoed. De rondleiding eindigde in de hoeve, een prachtige feestzaal waar de borrel en het netwerken werd voortgezet.

Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor hun bezoek aan de TrouwBrancheBorrel en de leveranciers Landgoed Overcinge, Trouwtoespraak, Unisound Entertainment, De Zoetige Taart, Moments in Life en Anders Bloemstyling voor hun bijdrage aan deze geslaagde avond.

Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door Moments in Life.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6355453048238778929?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Geef een reactie