Fotoverslag TrouwBrancheBorrel NH Collection Barbizon Palace

Onlangs organiseerden we een TrouwBrancheBorrel in samenwerking met het compleet vernieuwde NH Collection Barbizon Palace in hartje Amsterdam. In het prachtige Sint Olofskapel werden alle aanwezigen ontvangen met een drankje, waarna voorzitter Danielle Lemmers iedereen van harte welkom heette.

Lezing Social Selling Strategie
De borrel werd gestart met een interessante lezing van Social Selling expert, Massimo Gagliotti. In zijn lezing vertelde Massimo over hoe je als bedrijf leads en klanten kunt creëren door middel van Social Selling Strategie. Social Selling kan omschreven worden als een relatie leggen met potentiële klanten, zodat je als bedrijf eerder met ze in contact kunt komen en kunt beïnvloeden in het koopproces.

Het verlang naar succes moet groter zijn dan de angst om te verliezen

Hoe doe je dit? Hiervoor heeft Massimo de Social Selling Roadmap ontwikkeld. Binnenkort zullen wij een uitgebreid verslag van deze lezing op onze site plaatsen, alleen toegankelijk voor leden van de NTBO.

Een kijkje in de suites
Na deze lezing werden de aanwezigen in groepen rondgeleid door het vernieuwde hotel van NH Collection Barbizon Palace. Na een kijkje in verschillende suites, werden er smakelijke hapjes uitgeserveerd in het Sint Olofskapel. Er was volop gelegenheid om te netwerken en om samen terug te kijken op het jaar 2016.

Graag willen we NH Collection Barbizon Palace bedanken voor hun gastvrijheid en Prinselijk Gebonden en ACE Luxury DJ Shows voor hun bijdrage aan deze avond. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door ARV & MAYK.

Nieuwjaarsborrel op 18 januari
Op 18 januari 2017 organiseren we een nieuwjaarsborrel bij Buitenplaats Sparrendaal. De nieuwe exploitanten Peter-Paul en Erika Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen, hebben de locatie een nieuw uiterlijk en concept gegeven. We laten u graag kennis maken met het vernieuwde Buitenplaats Sparrendaal en willen samen met u proosten op een succesvol en inspirerend 2017! Ook dit keer wordt er een interessante lezing gegeven: Genereer meer klanten met content marketing. Meld u snel aan voor deze borrel, de avond is toegankelijk voor 100 gasten, vol=vol!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6366864678598480289?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Geef een antwoord