Fotoverslag Nieuwjaarsborrel bij Buitenplaats Sparrendaal

Onlangs organiseerden we onze Nieuwjaarsborrel in samenwerking met Buitenplaats Sparrendaal. Op de prachtige nieuwe locatie van exploitanten Peter-Paul en Erika Swijnenburg, werden de aanwezige trouwprofessionals welkom geheten door onze voorzitter Danielle Lemmers. Hierna heette ook Peter-Paul het gezelschap welkom en vertelde hij de historie en trouwmogelijkheden van Buitenplaats Sparrendaal.

Interessante lezing over content marketing
Na dit welkomstwoord, werd de avond gestart met een interessante lezing door Social Media expert Leon Tindemans van TTM Communicatie. In zijn lezing gaf Leon zeer bruikbare tips en voorbeelden hoe je meer klanten kunt genereren met content marketing. Het bleek een onderwerp te zijn waar menig trouwprofessional nog mee worstelt, zo bleek uit de vele vragen en positieve reacties op de lezing. Een verslag van deze lezing is binnenkort terug te lezen op de site (alleen toegankelijk voor leden van de NTBO).

Fotoverslag-tbb-buitenplaats-sparrendaal

Na deze interessante lezing kregen de aanwezigen een voorproefje van de chefs van het nieuw te openen restaurant Bentinck op Buitenplaats Amerongen (opening 15 februari a.s.). Tijdens een zeer smakelijke walking diner, werd er volop genetwerkt door de aanwezigen en geproost op het nieuwe jaar.

Graag willen wij Buitenplaats Sparrendaal bedanken voor hun gastvrijheid en Ambitious Entertainment, Joey Mercuur Patisserie en De Stijl Floral Design voor hun bijdrage aan deze avond. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door PHTGRPHR.

Volgende TrouwBrancheBorrel 6 maart
Op 6 maart organiseren we de volgende TrouwBrancheBorrel bij Landgoed Duin en Kruidberg. Ook voor deze borrel hebben we een interessante lezing voor u samengesteld. Linda Kerkhoven en Robert Spakman zullen met pakkende voorbeelden en praktische tips, u alles vertellen over reputatiemanagement. Een interessant onderwerp voor u als trouwprofessional. Meld u snel aan voor deze borrel, de avond is toegankelijk voor 85 personen, vol=vol!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6381450368625538049?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Geef een antwoord