Fotoverslag netwerkborrel bij Landgoed Duin & Kruidberg

Onlangs waren we te gast bij Landgoed Duin & Kruidberg voor onze TrouwBrancheBorrel. Op deze bijzondere locatie in Santpoort werden alle aanwezigen van harte welkom geheten, waarna de borrel werd gestart met een interessante lezing over reputatiemanagement.

De invloed van een review
Linda Kerkhoven (eigenaar adviesbureau Linda op Locatie) en Robert Spakman (reputatiemanager MeetingReview) gaven inzicht hoe belangrijk reputatiemanagement is voor je bedrijf. Ze vertelde meer over het verkrijgen van reviews en de invloed die een review kan hebben op het beslissingsproces van de klant. Het werd een interactieve lezing met veel vragen van de aanwezigen. Duidelijk een thema wat leeft en vragen oproept, waar we als NTBO op in zullen springen in ons komende programma. Het verslag van deze lezing volgt later op onze site, uitsluitend voor leden te lezen.

Smart Cake
Na deze lezing werd het woord doorgegeven aan ‘De Boswachters’ en vertelde zij meer over de geschiedenis en omgeving van het landgoed. Hierna volgde een korte demonstratie van RenoFashion in samenwerking met Micha en Diana’s Patisserie. Met een nieuwe technologie in de trouwbranche lanceerden zij de Smart Cake, een interactieve bruidstaart. Op de foto’s kunt u zien hoe dit er precies uitziet.

Het team van Landgoed Duin & Kruidberg verzorgde een rondleiding door het landgoed en vertelde meer over de geschiedenis en de trouwmogelijkheden. Opvolgend verzorgde de keuken voor smakelijke hapjes en was er volop gelegenheid voor de aanwezigen om met elkaar bij te praten en nieuwe contact op te doen.

Graag willen wij Landgoed Duin & Kruidberg bedanken voor hun gastvrijheid en de boswachters, RenoFashion en Micha en Diana’s Pâtisserie voor hun bijdrage aan deze avond. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door Blik en Bloos Fotografie.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102061356439780841888/albumid/6397338940895442929?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Geef een antwoord