DWA 2014 | Stijlvolle Trouwkaarten: ‘Ik wilde weten hoe er professioneel naar mijn webshop wordt gekeken’

Lees in de aanloop naar de award uitreiking op 10 december a.s. in de Laurenskerk Rotterdam, alle enthousiaste verhalen van de genomineerden. Maak dit keer kennis met Jo-Anne van der Lelij van Stijlvolle Trouwkaarten.

Wat betekent de nominatie voor jou en je bedrijf?
‘Door de nominatie besef ik mij nog meer dat ik de goede weg ben opgegaan. Ik bied bruidsparen niet alleen een prachtig product, maar ook nog eens een mooie shop experience: gebruiksvriendelijk, up-to-date, snel. De trouwwebshop functioneert gewoon echt goed. De nominatie is dan ook een geweldige waardering.’

DWA2014-genomineerde-Stijlvolle-Trouwkaarten_3

Hoe heb je de nominatie gevierd?
‘Vieren met taart en champagne is er niet van gekomen, maar ik liep wel op wolkjes. De kinderen waren erg enthousiast en trots. ‘Mam, je bent gewoon de beste!’ En natuurlijk wilden ze graag weten hoe dat allemaal ging, met die-mevrouw-verkleed-als-hartje.’

Wat is de reden geweest om in te schrijven voor de Dutch Wedding Awards?
‘Toen ik op de site las naar welke criteria gekeken zou worden, vond ik het een uitdaging om mijn bedrijf te laten beoordelen. Ik wilde graag weten hoe er professioneel naar mijn webshop wordt gekeken en of mijn shop door anderen, ook particulieren, wordt gewaardeerd. En natuurlijk wil ik iedereen laten zien dat de shop echt keigoed is.’

Wat vind je van de andere genomineerden in de categorie?
‘Allebei goede webshops die een mooi aanbod hebben voor bruidsparen. Bij WomenWants zag ik al een horloge wat ik graag wil hebben voor Sinterklaas en bij Wedding Deco bestel ik zelf regelmatig leuke decoratiematerialen. We hebben alle drie een totaal verschillende shop dus de uitdaging is erg leuk! Het blijft tot het laatste moment gewoon hartstikke spannend!’

DWA2014-genomineerde-Stijlvolle-Trouwkaarten_4
Mocht je de Dutch Wedding Award winnen, wat ga je dan doen met deze prijs?
‘Puur genieten van alle waardering, felicitaties en publiciteit. De award komt op de schoorsteenmantel te staan. En iedere week, bij het afstoffen, denk ik dan terug aan het ‘hartjesmoment’ en de uiteindelijke uitreiking. Nu is het alleen nog dromen…’

Benieuwd wie van de genomineerden met een Dutch Wedding Award naar huis gaat? Mis de award uitreiking op woensdag 10 december niet en bestel snel uw kaarten via: www.dutchweddingawards.nl/tickets.

Geef een reactie