De definitieve categorieën Dutch Wedding Awards 2016/2017 zijn bekend

De inschrijving voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017 is gesloten! We zijn blij te kunnen melden dat dit jaar, in 10 categorieën een Dutch Wedding Award uitgereikt gaat worden. De categorieën op een rij:

♥ Aanstormend Trouwtalent
♥ Bruidstaartspecialist
♥ Bruidsvisagist/hairstylist
♥ Bruiloft DJ
♥ Bruiloft entertainmentbureau
♥ Bruiloftstylist/bloemist
♥ Trouwfotograaf
♥ Trouwlocatie
♥ Trouwringenspecialist
♥ Weddingplanner

Hoe gaat de procedure verder?
Nu de definitieve categorieën bekend zijn, vinden de juridische checks plaats en ontvangen de deelnemers het vragenformulier voor de vakjury. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen hoeven de juridische check niet te ondergaan, omdat dit al positief beoordeeld is voor het keurmerk. De deelnemers met het Keurmerk Trouwen en de deelnemers die de juridische check positief hebben behaald, worden beoordeeld door de vakjury. Op woensdag 14 december 2016 maken we tijdens de DWA on Tour alle genomineerden bekend. Hierna volgen de jurybijeenkomsten waarbij de genomineerden zich live moeten presenteren voor de jury.

Save the date!
Op de Dag van de Liefde, 14 februari 2017, worden de winnaars van de Dutch Wedding Awards 2016/2017 bekend gemaakt, tijdens een feestelijke gala uitreiking. Zet deze datum in uw agenda! De ticketverkoop gaat binnenkort van start via www.dutchweddingawards.nl.

Geef een reactie